Turnov: Pro děti z města a okolí funguje o víkendech a svátcích pohotovost v turnovské nemocnici

17.02.2019 13:49

Pokud potřebujete s Vaším dítětem navštívit dětskou pohotovost (při náhlé změně zdravotního stavu nebo při zhoršení průběhu onemocnění), není nutné jezdit do Liberce či do Jablonce nad Nisou. V Panochově nemocnici Turnov ordinují praktičtí lékaři pro děti a dorost z Turnovska.

Turnov: Pro děti z města a okolí funguje o víkendech a svátcích pohotovost v turnovské nemocnici
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Dětskou pohotovost najdete v Panochově nemocnici Turnov v budově TF - bývalé dětské oddělení - snížené přízemí, tel.: 481 446 641, v  ordinační hodiny: sobota, neděle, svátky od 9.00 do 20.00 hodin.

V pracovní dny je nutné navštívit dětskou pohotovost v Krajské nemocnici Liberec, v Pavilonu péče o matku a dítě (budova B - 1. patro), tel.: 485 312 821 nebo v Nemocnici Jablonec nad Nisou, v pavilonu B (jděte po červené), tel: 483 345 619. Obě ordinace jsou otevřené od 17.00 do 21.00 hodin.

Na závěr upozornění: Lékařská pohotovostní služba v žádném případě není určena pro běžné vyšetřovací nebo léčebné výkony, které lze vyžádat v  denním provozu zdravotnických zařízení. Naopak, pokud se vaše dítě nachází ve stavu, které ho bezprostředně ohrožuje na životě, volejte zdravotnickou záchrannou službu tísňovou linkou 155, případně 112.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…