Turnov: Separační místo v Koněvově ulici bylo zrušeno

13.07.2022 6:32 | Tisková zpráva

Odbor životního prostředí informuje, že bylo zrušeno separační místo v Koněvově ulici. V současnosti se připravuje zřízení nového sběrného místa v blízkosti této lokality, a to v Terronské ulici.

Turnov: Separační místo v Koněvově ulici bylo zrušeno
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Kontejner na textil byl z Koněvovy ulice přemístěn do ulice Zelená cesta (v blízkosti křižovatky s ulicí Komenského). Ostatní kontejnery na plasty, papír, sklo a nápojový karton budou přemístěny na nové stanoviště do konce července. Pokud potřebujete dát vytříděný odpad do některého z kontejnerů, můžete použít nejbližší místa v okolí. Nejblíže najdete sběrné místo v Žižkově ulici v blízkosti základní školy, v Žižkově ulici u domu s pečovatelskou službou a v ulici Zelená cesta u křižovatky s ulicí Zborovskou. Pro Vámi vytříděné odpady můžete využít kterékoliv sběrné místo v Turnově.

Aktuální seznam sběrných míst najdete ZDE. V seznamu najdete soupis druhů tříděných odpadů, které na jednotlivých místech jsou.

Děkujeme, že třídíte odpad, má to smysl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Koupaliště začalo s čištěním a napouštěním bazénů

7:17 Turnov: Koupaliště začalo s čištěním a napouštěním bazénů

Koupaliště v areálu Maškovy zahrady se začalo chystat na devátou sezónu. Pokud půjde vše podle plánu…