Turnov: Velkoobjemová cisterna turnovských hasičů prošla generální opravou

12.12.2019 17:57

V úterý 10. prosince 2019 si hasiči města Turnova převzali velkoobjemovou cisternu Tatra 815 po generální opravě podvozkové části.

Turnov: Velkoobjemová cisterna turnovských hasičů prošla generální opravou
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Generální oprava velkoobjemové cisterny, autor: Hasiči Města Turnova„Celá rekonstrukce trvala 3 měsíce a provedla ji firmy Truck Technic z Šimonovic,“ sdělil vedoucí hasičů Martin Bartoníček. Finančně se na generální opravě podílel Liberecký kraj dotačním titulem na opravy velkoobjemových cisteren částkou 600.000 korun a město Turnov částkou 350.000 korun. Hasiči města Turnova velmi oceňují podporu požární ochraně obou subjektů, které investovaly nemalé finanční prostředky do požární techniky „Věříme, že generálka podvozku 30 letého vozu prodlouží provozuschopnost potřebné cisterny,“ dodal Bartoníček.

Ruku k dílu přiložili i samotní hasiči. Jelikož při demontáži byl zjištěn nelichotivý stav vlastní nádrže na vodu o objemu 8200 litrů a nabídky firem na opravu byly finančně neúnosné, rozhodli se, že nádrž svépomocí s profesionální podporou firmy Petra Kunta – KD Color z Turnova opraví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…