Turnov: Zázemí pro děti a dospělé nově u Jizery

29.07.2018 12:49

Již podruhé se mohla turnovská veřejnost zapojit do rozhodování o čerpání zdrojů města prostřednictvím participativního rozpočtu v rámci Zdravého města a MA21.

Turnov: Zázemí pro děti a dospělé nově u Jizery
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Mezi nápady, které dorazily od občanů na radnici, byla úprava travnaté plochy u Jizery v Nudvojovicích. Projekt získal maximální podporu ve veřejném hlasování a nyní došlo i na jeho realizaci.

Předkladatelem projektu bylo Sdružení občanů Nudvojovic, které navrhovalo vybudovat zázemí pro volný čas dětí a dospělých, jehož součástí by bylo posezení s ohništěm, lavičkami a herní prvky pro děti. Díky aktivnímu přístupu předkladatele a spolupráci s turnovskou radnicí bylo dílo dokončeno a od 24. 7. 2018 slouží veřejnosti. Jak upřesnila místostarostka Petra Houšková, na září se plánuje k projektu slavnostní setkání s veřejností.

Akci realizovala firma TR Antoš a Technické služby Turnov, celková částka činila 75.793 Kč. Tamní lokalita si oživení rozhodně zasloužila, neboť je hojně navštěvovaná cyklisty a je atraktivní i pro pěší vycházky s dětmi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…