Turnov: Zdravotně sociální služby obhájily 5 hvězd Značky kvality

17.10.2019 16:59

Zdravotně sociální služby Turnov v měsíci květnu 2019 obhajovaly Značku kvality ve službě Domov pro seniory. Je to jediné hodnocení, které komplexně prověří spokojenost seniorů s poskytovanou péčí, bydlením, stravou, kulturou a volným časem.

Turnov: Zdravotně sociální služby obhájily 5 hvězd Značky kvality
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Počátkem října 2019 byla potvrzena, již potřetí v období osmi let, obhajoba u této služby s maximálním získáním počtu pěti hvězdiček. Je to obdobné hodnocení jako u hotelů.

Vedle této služby stejným hodnocením v minulosti prošla i pečovatelská služba, která byla dokonce první v celé ČR, která získala toto nejvyšší ocenění. V Libereckém kraji jsou Zdravotně sociální služby jediným poskytovatelem sociálních služeb, který toto prestižní ocenění u dvou velkých služeb získal. Potvrzuje to vysoce nastavenou laťku kvality poskytované péče o seniory v Turnově a okolí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …