Uherské Hradiště: Přichází období klidu, míru a naděje

22.12.2021 19:02 | Tisková zpráva

Vážení a milí občané, v letošním roce jsme v Uherském Hradišti kromě šťastných chvil prožili také složitější období, ve kterých jsme si všichni museli srovnat nejen myšlenky, ale také životní hodnoty, priority a své postoje.

Uherské Hradiště: Přichází období klidu, míru a naděje
Foto: Uherské Hradiště
Popisek: Uherské Hradiště

Nové epidemické vlny znovu ovlivnily život města ve všech oblastech. Na druhé straně jsme se opět setkali s hlubokým lidstvím a se snahou bojovat za záchranu zdraví a života druhých. Díky za to patří každému z vás.

Nyní, s přicházejícími Vánocemi, máme asi všichni jedno přání -  aby nejkrásnější svátky v roce byly předznamenáním těch lepších časů, prožitých společně a ve zdraví.

Ať jsou Vánoce také pro vás obdobím klidu, míru a naděje. A pokud to půjde, ať se do vašich životů co možná nejdříve vrátí radost a pohoda.

Děkuji vám za spolupráci v celém tomto roce a za pochopení, pokud nebylo všechno vždy podle vašich představ. Je prakticky nemožné vyhovět všem, ale věřte, že naše snahy a kroky se nikdy neubírají nikam jinam, než směrem k vám, aby život v našem krásném městě, Uherském Hradišti, byl co možná nejhezčí a nejradostnější.

S přáním všeho dobrého a především pevného zdraví,

Stanislav Blaha, starosta

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…