Ukliďme Česko, ukliďme Rakovník

13.02.2020 20:21

Rakovník se opět zúčastní tradiční úklidové akce.

Ukliďme Česko, ukliďme Rakovník
Foto: mesto-rakovnik.cz
Popisek: Budova radnice ve městě Rakovník

Město Rakovník se opět zapojí do dalšího ročníku celorepublikové dobrovolnické akce "Ukliďme svět, ukliďme Česko", jejímž cílem je řešit znečištění na území České republiky a zlepšit zdejší prostředí a to za pomoci dobrovolníků a dalších partnerů akce. Název akce je "Ukliďme Česko, ukliďme Rakovník" (ZDE).

Letošní hlavní úklid se uskuteční v sobotu 4. dubna 2020, sraz dobrovolníků bude před radnicí Městského úřadu Rakovník v 9:00 hodin.

Do projektu se může zapojit každý, kdo má zájem (např. školy, firmy, spolky i jednotlivci), i mimo plánovaný termín hlavního úklidu. Na MěÚ Rakovník, odboru správy majetku bude možné si před chystaným úklidem vyzvednout prázdné pytle na odpady a nahlásit termín a místo, kde bude úklid proveden.

Seznam vytipovaných lokalit bude několik dní před začátkem akce ke stažení na webových stránkách města, vydat uklízet se samozřejmě můžete do jakýchkoliv míst.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …