Ústí nad Labem: Demolice zdevastované ulice Na Nivách je hotova

07.09.2019 13:58

Demolice zdevastovaných obytných domů v ulici Na Nivách v Předlicích byla dokončena. K zemi muselo jít osmnáct čtyřpodlažních domů.

Ústí nad Labem: Demolice zdevastované ulice Na Nivách je hotova
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Důvodem byl havarijní stavebně technický stav objektů způsobený zanedbanou údržbou v době, kdy měla ulice soukromého vlastníka.

Součástí demoličních prací bylo i odtěžení zpevněných ploch dvorních traktů a konstrukcí v zadních traktech objektů. Po dokončení demolice nadzemních konstrukcí objektů byly odstraněny podzemní části konstrukcí včetně podlah nejnižšího podlaží (přízemí nebo suterénu). Následně byly sklepy zasypány vodopropustným zhutnitelným materiálem. Po sanaci suterénního prostoru byla pláň vyrovnána s okolním terénem a provedeny sadové úpravy.

Zhotovitel, společnost Klement zajistil v rámci realizace díla úplnou likvidaci a uložení veškerých odpadů z demolic v souladu se zákonem č. 185/2001 Sb., o odpadech, ve znění pozdějších předpisů.

Celková cena za provedení díla byla téměř 8 mil. Kč vč. DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…