Ústí nad Labem: Pokračuje podpora pedagogů ve vyloučených lokalitách

23.06.2020 10:39

Rada města schválila odměny ředitelům škol za úspěšné plnění úkolů v rámci pilotního programu Podpora pedagogických pracovníků ve vyloučených lokalitách.

Ústí nad Labem: Pokračuje podpora pedagogů ve vyloučených lokalitách
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Program je zaměřen na finanční prostředky určené všem pedagogickým pracovníkům škol z rozpočtu zřizovatele. Cílem je pomoc při zajišťování kvalifikovaných pedagogických zaměstnanců pro základní školy, které se nacházejí v tzv. vyloučených lokalitách.

Jedná se konkrétně o ředitele ZŠ Školní náměstí, ZŠ Hlavní a ZŠ a ZUŠ Husova, kteří do projektu byli zapojeni s ostatními pedagogy. Finanční obnos 3 000 korun pro každého učitele vyplácí školy měsíčně do platu, činnost ředitelů je v rámci projektu hodnocena pololetně.

V rámci programu se ředitelé škol podíleli například na zajištění distanční výuky v době nouzového stavu a zajištění jiných forem výuky (pracovní listy s úkoly, schránky ve vestibulu školy, telefon) pro žáky nedisponující potřebným IT vybavením.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

13:05 Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

V úterý 7. května odstartovaly bourací práce na hlavní budově Carimexu známého také jako Skleněné pe…