Ústí nad Labem soutěží o Cenu veřejnosti Opera Civitatem

26.10.2021 8:38 | Tisková zpráva

Město Ústí nad Labem se zapojilo do veřejné soutěže o Cenu veřejnosti Opera Civitatem s názvem Naše město 1991–2021. Projekt probíhá ve spolupráci s organizací Czech Tourism.

Ústí nad Labem soutěží o Cenu veřejnosti Opera Civitatem
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Na začátku října město již obdrželo Cenu Opera Civitatem za podporu výstavby kampusu UJEP (ZDE). Cena byla udělena v rámci celorepublikového projektu Naše město 1991–2021 za nejvýznamnější a nejkvalitnější investiční realizaci pro vzdělávání, výchovu dětí a mládeže.

V anketě můžou občané měst hlasovat a rozhodovat o architektonicky či urbanisticky nejkvalitnějších souborech staveb realizovaných ve prospěch života obyvatel a návštěvníků českých a moravských měst.

Městu, které obdrží nejvíce hlasů, bude předána koncem listopadu Cena veřejnosti Opera Civitatem. Anketu najdete na webu Kudy z nudy v rubrice ankety.

Hlasovat můžete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.