Ústí nad Orlicí: Město podporuje nadační fond nemocnice

13.07.2022 10:55 | Tisková zpráva

Starosta Petr Hájek s místostarostou Jiřím Preclíkem předali zástupcům nadačního fondu Orlickoústecké nemocnice S námi je tu lépe! symbolický šek na 200 tisíc korun. Společně s vedením Ústí nad Orlicí předávali šek i zástupci České Třebové.

Ústí nad Orlicí: Město podporuje nadační fond nemocnice
Foto: ustinadorlici.cz
Popisek: Letecký pohled na Ústí nad Orlicí

„Město Ústí nad Orlicí věnuje každoročně do nadačního fondu částku 200 tisíc korun. Naše zastupitelstvo je konzistentní v názoru, že je potřebné a důležité Orlickoústeckou nemocnici podpořit a přispět tak k rozvoji moderní medicíny v našem regionu,“ řekl starosta města Petr Hájek.

Ústí nad Orlicí podporuje nadační fond, který má za sebou již řadu projektů zvyšujících kvalitu a bezpečnost poskytované péče, od jeho založení v roce 2013. Město finančním darem tentokrát podpoří projekt Moderní přístroje pro chirurgii ruky a nohy, určený pro chirurgické oddělení.

Systém Electric Pen Drive umožní přesněji a šetrněji voperovat implantáty ke zhojení zlomenin a pacientům díky lepšímu hojení pomůže dříve se navrátit k běžné činnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kladno: Na městských sportovištích je letní sezona v plném proudu

13:08 Kladno: Na městských sportovištích je letní sezona v plném proudu

Venkovní sportoviště na kladenském Sletišti a v jeho těsném sousedství se naplno probudily k životu.…