Ústí nad Orlicí: Pozor na blokace Městských karet

26.12.2019 8:38

Z důvodu plnění legislativních a technických požadavků, musí společnost TEPVOS ze svého systému k 31. 12. 2019 vyřadit všechny Městské karty, na které nebyla po dobu 3 let od jejich založení vložena finanční částka.

Ústí nad Orlicí: Pozor na blokace Městských karet
Foto: ustinadorlici.cz
Popisek: Letecký pohled na Ústí nad Orlicí

Zákazníci na tuto situaci byli upozorněni v „Podmínkách využívání vstupního a odbavovacího systému Městské karty v Ústí nad Orlicí“ v bodu č. 3 je uvedeno: Platnost konta je 2 roky od posledního nabití. Pokud nebude Městská karta do 2 let nabita, dojde k jejímu zablokování. Zákazník má lhůtu ještě 1 rok na odblokování formou nabití. Po této lhůtě bude Městská karta i její konto ze systému vymazáno.

Smazání finančního zůstatku konta u neaktivních Městských karet je prováděno pravidelně vždy k 31. 12. příslušného roku.

Prosíme všechny majitele Městské karty, kteří si nejsou jisti datem posledního nabití karty, aby si tuto skutečnost ověřili na kterékoliv pokladně ve sportovištích městské společnosti TEPVOS a v Zákaznickém centru. (Krytý plavecký bazén, Sauna, Zimní stadion, Skatepark, Aquapark) Zablokované Městské karty lze znovu aktivovat vložením jakékoliv částky, minimálně 100 Kč.

Omlouváme se za způsobené komplikace, ale legislativním a technickým podmínkám se jako vydavatel musíme podřídit. Vážíme si toho, že využíváte naše služby a věříme, že nám i nadále zachováte přízeň. Podmínky využívání vstupního a odbavovacího systému Městské karty najdete ZDE. Tato informace se netýká Městských karet, které byly vydány a aktivovány pouze pro vstup do Sběrného dvora.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…