V Chebu se bude natáčet film

28.05.2018 6:34

Samotné natáčení bude probíhat v okolí Špalíčku a na Kasárním náměstí. Na Kasárním nám. se nebude parkovat 29.5. - 31.5., ve dnech 30. a 31. 5 se nebude parkovat u Špalíčku.

V Chebu se bude natáčet film
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Jedná se o natáčení filmu Malá bubenice v anglické produkci. Natáčení proběhne ve dnech 30. a 31. května. Hlavním místem natáčení bude náměstí krále Jiřího z Poděbrad, hlavně okolí Špalíčku. Náměstí bude během těchto dvou dnů „vyparkováno“, a to jednak kvůli umístnění techniky, ale i z toho důvodu, že Cheb bude představovat město v Rakousku 60. let. Náměstí zůstane pro automobilovou dopravu i pěší otevřeno, stejně tak jako většina provozoven, ale obyvatelé a návštěvníci města by měli počítat s určitými omezeními (zastavování dopravy a chodců na záběr - vždy cca 5 až 10 minut). Přípravné práce začnou již 25. května, přičemž až do 29. května se s žádnými omezeními nepočítá. Samotné natáčení bude zahájeno 30. května v brzkých ranních hodinách a 31. května večer skončí.

Doplňujeme zákaz parkování na Kasárním náměstí. Dne 29.5 od 15 hodin do 31. 5. (celý den) bude uzavřeno Kasární náměstí, tzn. nebude se zde moci parkovat, mimo držitele rezidentních a abonentních karet vydaných pro náměstí Krále Jiřího z Poděbrad.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Slavnostní otevření Stříbrného domu

22:09 Jihlava: Slavnostní otevření Stříbrného domu

Jihlava slavnostně otevřela nový kulturní klenot Masarykova náměstí, Stříbrný dům s číslem popisným …