V Havířově mají novou lezeckou stěnu

05.04.2017 15:33

Lidé z Havířova a okolí mohou nyní navštěvovat nově vybavenou tělocvičnu bývalé ZŠ Palackého. Do těchto prostor pořídila Správa sportovních a rekreačních zařízení lezeckou stěnu. Její provoz byl slavnostně zahájen v pondělí 3. dubna.

V Havířově mají novou lezeckou stěnu
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Slavnostního zahájení se zúčastnila náměstkyně primátorky pro sociální rozvoj Alena Zedníková. "Pořízení lezecké stěny jsme podpořili hlavně proto, že dává dětem další možnost, jak smysluplně trávit volný čas," prohlásila náměstkyně Zedníková.

"Od dnešního dne je lezecká stěna přístupná veřejnosti. Otevírací doba a platný ceník jsou uveřejněny na našich webových stránkách a facebooku. Návštěvníkům stačí sportovní oblečení a obuv, veškeré lezecké potřeby jsou zde k propůjčení. Užívání stěny budeme od září nabízet také školám v rámci tělesné výchovy," uvedl Radomír Kácal, ředitel SSRZ.

"Od nové lezecké stěny si slibujeme, že bude děti učit obratnosti, šikovnosti a soustředění. Aby děti mohly stěnu využít naplno, zajistíme instruktory lezení, kteří odborně povedou výuku," sdělil Antonín Polický ze SSRZ.

Za nové vybavení sportoviště vydala SSRZ celkem 173 tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.