V Rožnově pod Radhoštěm vzniká další obchodní centrum

23.10.2018 6:32

Na příjezdu do Rožnova ve směru od Valašského Meziříčí vzniká nové obchodní centrum Fastmall. Ve frekventované lokalitě u hlavní silnice I/35 tak budou (zřejmě) v červnu příštího roku otevřeny prodejny elektrospotřebičů, sportovních potřeb, oděvů, bytových doplňků nebo drogerie.

V Rožnově pod Radhoštěm vzniká další obchodní centrum
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Na příjezdu do Rožnova ve směru od Valašského Meziříčí byla zahájena výstavba obchodního centra Fastmall, kterou realizuje stavební a developerská společnost FASTAV DEVELOPMENT – AOC, s.r.o., která bude obchodní centrum také provozovat. „Naše společnost spolupracuje od počátku projektové přípravy na konečné podobě centra s příslušnými orgány města Rožnov pod Radhoštěm. Respektovali jsme požadavek odboru životního prostředí MěÚ Rožnov na zachování stávajícího vzrostlého dubu letního, a proto bylo nutné obchodní centrum rozdělit na dva samostatné objekty. Jsou zde zakomponovány dřevěné prvky v kombinaci s moderními materiály a také bylo myšleno na životní prostředí. Po konzultacích projektu s občanským sdružením Zdravý Rožnov bude z původních dřevin vybudován „Logger“ – broukoviště pro úkryt hmyzu a kladení jejich vajíček. Zeleň kolem obchodního centra bude sestavena z původních dřevin vyskytujících se na Valašsku jako například tis červený a kolem chodníku bude vysazen záhon extenzivních trvalek. V okolí centra budou umístěny budky pro netopýry,“ uvedla ve svém vyjádření společnost FASTAV DEVELOPMENT – AOC, s.r.o.

Předpokládané otevření obchodního centra bude v červnu 2019. „Zákazníci se mohou těšit na prodejny elektrospotřebičů, sportovních potřeb, oděvů, bytových doplňků, drogerie a také bylo myšleno na domácí mazlíčky,“ doplnili zástupci společnosti FASTAV DEVELOPMENT – AOC, s.r.o..

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…