Valašské Klobouky: Automechanici se vypravili na stáž do Německa

14.05.2018 15:18

Žáci valašskoklobouckého středního odborného učiliště prošti praxí v pneuservisu s německém Walldorfu. Pro mladé lidi představuje účast na odborné stáži v zahraničí významný přínos pro jejich další odborný, jazykový a osobní rozvoj.

Valašské Klobouky: Automechanici se vypravili na stáž do Německa
Foto: wikipedia
Popisek: Valašské Klobouky

Šest automechaniků z SOU Valašské Klobouky právě završilo dvouměsíční praxi ve městě Walldorf ve spolkové zemi Baden-Württemberg v Německu.  V pneuservisu bylo jejich hlavní zodpovědností vyměňování pneumatik osobních vozů. Seznámili se také s jinými pracovními postupy a novými technologiemi. Všichni studenti prošli seminářem na téma - Servis pneumatik, jejich opravy, kontrola, výměna, montáž.  Na závěr školení obdržel každý účastník certifikát. 

Jejich práce byla ze strany zahraničního partnera hodnocena velmi pozitivně. Poděkovali nám za milou spolupráci, za motivované a pilné pracovníky a jejich schopnosti. Těší se rovněž na další spolupráci, kterou chceme i my nadále rozvíjet.

Pro mladé lidi představuje účast na odborné praxi v zahraničí velmi významný přínos pro jejich další odborný, jazykový a osobní rozvoj. Praxi automechaniků zaštiťuje organizace JUNIOR-TALENTS.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…