Valašské Klobouky: Nová Instastezka vám ukáže fotogenické město

04.07.2022 15:55 | Tisková zpráva

Patnáct míst, na kterých pořídíte tu nejhezčí fotku z Valašských Klobouk. Lokality a stanoviště, odkud budete mít v hledáčku charakteristické klobucké prostředí nebo atraktivní detail. Místa pro vaše selfie i pro stylové záběry s atmosférou.

Valašské Klobouky: Nová Instastezka vám ukáže fotogenické město
Foto: wikipedia
Popisek: Valašské Klobouky

Představujeme vám novou Instastezku, která vás provede po fotogenických místech v centru a blízkém okolí města. 

Anketa

Vláda Petra Fialy dle vašeho mínění povládne (ptáme se od 30.6.2022)

94%
hlasovalo: 11256 lidí

Patnáct míst, na kterých pořídíte tu nejhezčí fotku z Valašských Klobouk. Lokality a stanoviště, odkud budete mít v hledáčku charakteristické klobucké prostředí nebo atraktivní detail. Místa pro vaše selfie i pro stylové záběry s atmosférou. Představujeme vám novou Instastezku, která vás provede po fotogenických místech v centru a blízkém okolí města. Start i cíl najdete v Klobuckém íčku, kde vás vybavíme letáčkem a nabídneme i fotorámeček pro první fotku vašeho dobrodružství.

„Valašské Klobouky jsou fotogenické město, které nabízí celou řadu malebných míst a typicky klobuckých pohledů. Jejich výběr jsme soustředili do naší nové Instastezky, která osloví nejen návštěvníka s fotografickým zápalem, ale určitě i každého turistu, který si své výlety rád dokumentuje, klidně na mobil. Zkuste vnímat krásu místa a najít ten nejhezčí úhel. Dejte volnost fantazii a vytvořte své vlastní originální záběry, které nasdílíte na sociální sítě. Ty nejzdařilejší si mohou zahrát hlavní roli v příštím vydání našeho letáku k Instastezce,“ vzkázala Sandra Novotná Kollerová z Klobuckého íčka. Dodala, že na Instagramu a jiných sítích bude fotkám slušet označení #valasskeklobouky a #fotogenickeklobouky.

Fotografické body Instastezky si můžete najít také na portálu Mapy.cz ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…