Valašské Klobouky: Parkoviště u hřbitova dostane nový povrch

02.10.2020 16:01

Stavební práce začaly 24. září, řidiči by tedy měli počítat s uzavřením celé plochy a využít jiných parkovišť ve městě. Dojde ke kompletní obnově, osazení obrubníků a pokládce asfaltového povrchu.

Valašské Klobouky: Parkoviště u hřbitova dostane nový povrch
Foto: wikipedia
Popisek: Valašské Klobouky

Špatný stav frekventovaného parkoviště u valašskoklobouckého hřbitova se dočká nápravy. Dojde ke kompletní obnově, osazení silničních obrubníků a položení nové vrstvy asfaltového povrchu. Parkovací stání pro dvě desítky vozidel budou označena nástřikem. Stavební práce začaly ve čtvrtek 24. září, řidiči by tedy měli počítat s uzavřením celé plochy a využít jiných parkovišť ve městě.

„Parkoviště je využívané nejen návštěvníky hřbitova, ale také lidmi, kteří přijíždějí do Valašských Klobouk a odstavují zde auto při dlouhodobějším stání. Jedná se o plochu, na které není parkování zpoplatněno, avšak její opravu považujeme za důležitou pro zlepšení dopravní infrastruktury i úpravu vzhledu celé lokality,“ uvedla starostka Eliška Olšáková. Oprava vyjde na 700 tisíc korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…