Valašské Meziříčí: Kulturák ve Lhotě září novotou

21.12.2022 12:18 | Tisková zpráva

Výraznou rekonstrukcí vnitřních prostor prošel Kulturní dům ve valašskomeziříčské místní části Lhota. Radnice za práce zaplatila téměř 1,1 milionu Kč.

Valašské Meziříčí: Kulturák ve Lhotě září novotou
Foto: Redakce
Popisek: Náměstí ve Valašském Meziříčí

Město Valašské Meziříčí každoročně investuje do rozvoje svých místních částí. Ve Lhotě se tak letos dočkali hned dvou významných investic. Nejprve zde s náklady 5,2 milionu Kč vznikl nový bezbariérový chodník kolem hlavní silnice, který spojuje hasičskou zbrojnici se středem obce. Zde stojí také kulturní dům, který výrazně prohlédl.

„S náklady bezmála 1,1 milionu korun jsme nechali opravit sál a další vnitřní prostory. Po zateplení budovy v minulých letech se tak občané dočkali také adekvátního zázemí. Podpora společenského života v našich místních částech patří mezi naše priority,“ uvedl místostarosta Petr Nachtmann.

V rámci rekonstrukce nechala valašskomeziříčská radnice v sále kulturního domu vyměnit elektroinstalaci, svítidla, opravit omítky a podlahu, vymalovat a také nainstalovat elektricky ovládané venkovní žaluzie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.