Valašské Meziříčí: Město zahájí poslední etapu chodníku v Podlesí

18.05.2019 21:32

V příštím týdnu začnou práce na druhé etapě chodníku v Podlesí. První etapu Valašské Meziříčí zahájilo již v roce 2014, třetí etapa se realizovala v loňském roce. Pěší se po novém chodníku budou moci projít v polovině listopadu.

Valašské Meziříčí: Město zahájí poslední etapu chodníku v Podlesí
Foto: Redakce
Popisek: Náměstí ve Valašském Meziříčí

„Pro dokončení bezbariérového chodníku nad rybníkem je třeba vybudovat úsek o délce 256 metrů ve směru k centru Valašského Meziříčí. Přilehlý svah zajistí opěrná zeď. Součástí akce je i zhotovení dešťové kanalizace,“ přiblížil investiční akci Aleš Cáb z odboru komunálních služeb.

Poslední část stavby, která výrazně zvýší komfort i bezpečnost chodců v místní části Valašského Meziříčí, dodavatel zhotoví za částku mírně přesahující 6,5 milionu korun s DPH. Převážnou část pokryje evropská dotace 6 milionů korun, kterou město získalo z Integrovaného regionálního operačního programu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…