Varnsdorf: Nová kabina na zimním stadionu je hotová

20.11.2020 20:16

Stavební práce na zimním stadionu ve Varnsdorfu jsou u konce. Město dokončilo vestavbu nové kabiny za tři miliony korun.

Varnsdorf: Nová kabina na zimním stadionu je hotová
Foto: varnsdorf.cz
Popisek: Varnsdorf

Na varnsdorfské hokejisty čeká lepší zázemí. Využít ho však budou moci až se zlepší situace kolem koronaviru. „Na zimním stadionu běžně probíhají pravidelné tréninky domácích mužstev, ale i týmů z okolí. Konají se zde také hokejové turnaje a bývá problém s nedostatečnou kapacitou kabin, proto jsme se rozhodli pro vestavbu nové kabiny“ vysvětlil záměr starosta Roland Solloch.

Nová šatna je umístěna v patře vedle a je napojena na současnou budovu restaurace. Vstup do šatny je po ocelovém schodišti. Kabina tak bude určena především pro dospělé hokejisty. Součástí stavebních prací bylo i vybudování sociálního zařízení a úklidové komory. Stavební úpravy na zimním stadionu vyšly na 3 miliony korun bez DPH.

V tu dobu se finišovalo s přípravami na nadcházející hokejovou sezónu, kterou přerušila pandemie koronaviru. „Ledová plocha je připravena více než měsíc, ale zatím zeje prázdnotou. Všichni netrpělivě čekáme, kdy se vládní opatření uvolní a bude se moct vyjet na led,“ řekl vedoucí zimního stadionu Jan Šimák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…