Varnsdorf povede Ing. Stanislav Horáček

08.11.2018 6:31

Město Varnsdorf již zná jméno starosty pro další volební období. Tím byl zvolen Stanislav Horáček, který kandidoval za hnutí ANO 2011. Na ustavujícím zasedání Zastupitelstva města byli zvoleni také místostarostové a sedmičlenná Rada města.

Varnsdorf povede Ing. Stanislav Horáček
Foto: varnsdorf.cz
Popisek: Varnsdorf

Ustavující zasedání zastupitelstva netáhlo. Do sálu restaurace Střelnice přišlo pouze devět lidí. Po složení slibu navíc zasedání opustila opoziční zastupitelka Lenka Lanková (Juricová) a volby starosty a dalších členů do vedení města se nezúčastnila.

Stanislav Horáček povede Varnsdorf také v následujícím volebním období. Důvěru mu při volbách projevili jak občané, když obdržel nejvyšší počet hlasů (2 059), tak přítomní zastupitelé a starostou byl zvolen devatenácti hlasy. Stejným počtem hlasů byli zvoleni také první místostarosta Josef Hambálek a druhý místostarosta Roland Solloch. Zastupitelé volili také radní. Starostu a místostarosty tak v radě doplní Josef Šusta, Jindřich Šmíd, Václav Jára a Marian Čapek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Sladovna otevře novou zážitkovou výstavu Království včel a bylin

16:29 Písek: Sladovna otevře novou zážitkovou výstavu Království včel a bylin

Písecká Sladovna připravila novou zážitkovou výstavu, nazvanou Království včel a bylin. Její slavnos…