Ve Znojmě se opět zastaví Kinematovlak

06.05.2018 10:41

Na znojemském nádraží se opět zastaví známý Kinematovlak se svými speciálními vagóny. Jeden z nich je upravený pro filmové projekce, druhý jako herna a ten třetí nechá děti nahlédnout do historie železnice. Na celodenní promítání v kině na kolejích se mohou děti ve Znojmě těšit v pátek 18. května od 9 hodin.

Ve Znojmě se opět zastaví Kinematovlak
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Dopolední projekce jsou po 30 minutách a děti se mohou těšit na spoustu známých pohádek. Odpoledne jsou do programu projekcí zařazeny pohádky o něco delší. Kinematovlak je nejvíce navštěvován dětmi z mateřských a základních škol, a proto je vhodné si místa v Kinematovlaku rezervovat na tel. čísle 724 351 085. Rezervace v dopoledních hodinách jsou přednostně určeny právě pro školky a školy.

Kinematovlak se svým programem je tradiční doprovodná akce Zlín Film Festivalu. Zahajuje svoji pouť již několik týdnů před jeho samotným startem. Jedná se o společný projekt Českých drah a Zlín Film Festivalu. Vlak se letos rozjede 15. května ve Zlíně na vlakovém nádraží.

Jeho další trasa pak povede přes Hodonín, Břeclav, Znojmo, Svitavy, Náchod, Hradec Králové, Trutnov, Nymburk, dále pak Poděbrady, Turnov, Liberec a svoji cestu pak ukončí dvoudenním promítáním v Mladě Boleslavi, v sídle jednoho z našich hlavních partnerů festivalu – společnosti ŠKODA AUTO, a.s. Jedním z hlavních partnerů tohoto projektu je Česká televize.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…