Vedení Městské policie Chrudim se bude pravidelně scházet s občany

03.02.2018 21:13

Chrudimská městská policie nechce být v povědomí občanů jen přísným dohližitelem či vychovatelem neukázněných. Ráda by také připomněla, že je vstřícným partnerem obyvatel v rozličných životních situacích.

Vedení Městské policie Chrudim se bude pravidelně scházet s občany
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Na základě zkušeností z minulých let proto připravil vrchní strážník Mgr. Lukáš Dvořák projekt, díky němuž chce práci strážníků více přiblížit místním občanům. Jedná se o pravidelná setkání s vedením městské policie, kdy občané mohou s vrchním strážníkem, popřípadě jeho zástupcem Pavlem Hromádkem projednat nejen své nejpalčivější problémy, ale zároveň mohou přicházet s různými podněty či návrhy.

„To samozřejmě mohli občané činit i doposud, avšak nejlépe po předchozí domluvě –telefonické či prostřednictvím e-mailu, a to se mnohdy ukázalo jako problém,“ říká místostarosta města Chrudim JUDr. Miroslav Tejkl, jenž je zastupitelstvem pověřen řízením městské policie. Místostarosta se setkání s veřejností bude rovněž účastnit.

Pravidelná setkání se budou konat každý čtvrtek od 12.30 do 15.30 hodin, a to v sídle Městské policie Chrudim na Resselově náměstí čp. 1, v kanceláři vrchního strážníka. Poprvé mohou občané přijít za strážníky již 8. února 2018.

V případě, že by mělo být setkání z naléhavých důvodů zrušeno či přesunuto, budou občané včas informováni na webových stránkách městské policie mpchrudim.cz. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…