Vimperk podporuje e-cyklisty

17.09.2020 7:34

Projekt „Vimperk podporuje e-cyklisty“ je podpořen z rozpočtu Jihočeského kraje.

Vimperk podporuje e-cyklisty
Foto: Vimperk.cz
Popisek: Vimperk

Město v těchto dnech finišuje projekt Vimperk podporuje e-cyklisty, jehož cílem je podpořit rozvoj cestovního ruchu ve Vimperku v oblasti cykloturistiky. Díky realizaci tohoto projektu budou v září ve Vimperku zprovozněny dvě nabíjecí stanice na elektrokola.

Město umístí jednu stanici před svým informačním centrem na náměstí Svobody, druhá stanice bude cykloturistům zpřístupněna před Hotelem Zlatá hvězda. Na obou místech je tato služba poskytována zdarma. Děkujeme GSI HOTELY s.r.o. za reakci na Výzvu místním podnikatelům k nabídce spolupráce na projektu Vimperk podporuje e-cyklisty a zapojení se do tohoto projektu. Z oslovených podnikatelů provozujících turistickou infrastrukturu ve Vimperku byli jediní.

Město v březnu podalo žádost o dotaci do dotačního programu Jihočeského kraje Podpora cestovního ruchu. I když byl proces schvalování žádostí letos vzhledem k mimořádným výdajům Jihočeského kraje v souvislosti s onemocněním covid-19 komplikovanější a některé dotační programy byly úplně zrušeny, tento projekt byl zastupitelstvem Jihočeského kraje ke spolufinancování schválen.

A tak ti z vás, kteří plujete na vlně elektrokol, můžete nyní bez obav, že by došla vašemu kolu šťáva, zařadit Vimperk do svých cyklotoulek po Šumavě. Čas potřebný pro dobití kola můžete strávit prohlídkou města nebo využít k obědové pauze či posezení u kávy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…