Vítězství pro Kutnou Horu

17.11.2018 20:06

Během turistické sezóny proběhl další ročník prestižní ankety „Informační centrum roku“, jejímž vyhlašovatelem byla, ve spolupráci s vydavatelstvím KAM po Česku, Asociace turistických informačních center ČR (A.T.I.C. ČR). Anketa na www.kampocesku.cz zaznamenala celkem přes 23 tisíc návštěv.

Vítězství pro Kutnou Horu
Foto: kutnahora.cz
Popisek: Kutná Hora

Letošní ročník ankety prezentoval hlasující veřejnosti prostřednictvím detailně vypracované karty TIC celkem 435 certifikovaných turistických informačních center ze všech 14 krajů. Karta TIC nabídla hlasujícím v rámci ankety základní informace o konkrétním TIC, fotogalerii, galerii získaných certifikátů a ocenění, prezentaci distribuovaných periodik, propagačních materiálů a řadu dalších užitečných informací.

Široká laická i odborná veřejnost zde mohla od 21. června do 31. srpna 2018 hlasovat pro své oblíbené TIC. Během letošního ročníku ankety bylo celkem z České republiky přiděleno 15 004 hlasů a 578 hlasů z dalších 47 zemí světa.

Informační centrum Města Kutná Hora se umístilo na 1. místě ve Středočeském kraji z celkového počtu 39 certifikovaných informačních center.

Kutná Hora měla rovněž tu čest hostit Členské fórum A.T.I.C. ČR, jehož součástí bylo i slavnostní vyhlášení výsledků ankety v rámci galavečera 8. listopadu 2018 v galerii GASK. Samotné členské fórum A.T.I.C. ČR, kterého se zúčastnili zástupci turistických informačních center z celé ČR v přibližném počtu 180 hostů, probíhalo od 7. do 9. listopadu. Návštěvníci měli možnost zhlédnout veškeré krásy stříbrného města a společně se podělit o své zkušenosti a zážitky z praxe.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…