Votice: Prověřujeme varianty napojení tzv. „obecáků“ na ústřední topení

22.08.2019 11:11

Jedním z palčivých problémů, které byly vzneseny občany na veřejných projednáních studie veřejných prostranství v roce 2018, byl i nevyhovující systém vytápění městských bytových domů v ulici 2. odboje tzv. „obecáků“.

Votice: Prověřujeme varianty napojení tzv. „obecáků“ na ústřední topení
Foto: kr-stredocesky.cz
Popisek: Středočeský kraj - znak

 Touto záležitostí se aktuálně zabývá společnost Teplo Votice, s. r. o. a podrobnosti nám sdělil uvolněný zastupitel Mgr. Jiří Čáp.

„Aktuálně se zvažují dvě varianty, a to přímé napojení na dálkové topení, kde jsou vyšší pořizovací náklady ale naopak nižší ty provozní a druhou variantou je zbudování plynových přípojek pro každý bytový dům se samostatnými plynovými kotli v každém domě, které by byly ve správě společnosti Teplo Votice. Výslednou variantu budou schvalovat společníci na valné hromadě společnosti Teplo Votice, kde, již budou podklady o provozně-ekonomických aspektech obou představených variant.“ říká k celé záležitosti Mgr. Jiří Čáp.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…