Vsetín: Kino Vatra s novou 3D technologií

11.01.2018 7:35

Návštěvníci kina Vatra mají od nového roku možnost lépe si vychutnat projekce 3D filmů díky nové 3D technologii Volfoni SmartCrystal Cinema NEO. Změnu systému spočívající v nákupu nové technologie a promítacího plátna v celkové hodnotě 280 tisíc korun bez DPH uhradilo město Vsetín.

Vsetín: Kino Vatra s novou 3D technologií
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Pro návštěvníky jsou k dispozici brýle Basic a Basic Kid. Běžně je budeme prodávat za 20 korun v pokladně kina. Divákům zůstávají a mohou je používat opakovaně. Brýle jsou určeny pouze pro sledování 3D filmů, a tudíž nechrání před sluncem,“ uvedl vedoucí kina Petr Mašata.

Premiéra nové technologie se uskuteční 12. a 13. ledna při repríze STAR WARS: POSLEDNÍ Z JEDIŮ. Všem divákům budou při této příležitosti rozdávány 3D brýle zdarma.

„Společně s novým plátnem Polar 3D 2.0 zajistí druhá generace 3D systému dostatečně kvalitní projekce 3D filmů. Oproti stávajícímu systému Dolby má tento systém výrazně vyšší světelnou účinnost. Mezi další výhody technologie patří i kvalitnější projekce, odpadá logistika s 3D brýlemi a starost o jejich údržbu,“ uvedla místostarostka Simona Hlaváčová. Brýle se totiž divákům budou nově prodávat a ti si je mohou opětovně nosit na další 3D projekce. Navíc je tato varianta výrazně hygieničtější.

Pokud nestihnete lednovou premiéru nového 3D systému, budete mít během nadcházejícího roku hned několik dalších příležitostí. Kino Vatra pro diváky připravuje projekce 3D filmů: Coco (od 19. 1.), Black Panther (15. 2.), Pacific Rim: Povstání (22. 3.), Ready Player One (29. 3.), Avengers: Infinity War (26. 4.), Jurský svět: Zánik říše (červen), Hotel Transylvánie 3 (červenec), Úžasňákovi 2 (srpen) a dále do konce roku například pokračování Knihy džunglí, Fantastických zvířat nebo Raubíře Ralfa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Martin Baxa byl položen dotaz

Užitečnost veřejnoprávních médií

Kde jste přišel na to, že většina společnosti považuje veřejnoprávní média za užitečná a souhlasí s platbami za ně? Dle mého názoru je to lež. Neznám jediného člověka ve svém okolí (stovky lidí), který by s vaším názorem souhlasil. Kdyby se udělalo referendum zda platit, či ne, koncesionářské poplat...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Strakonice: Na hradě se otevřela unikátní knihařská dílna Knihodělna

13:05 Strakonice: Na hradě se otevřela unikátní knihařská dílna Knihodělna

Svůj život rozdělil mezi své dvě lásky, klarinet, který ale nakonec opustil ze zdravotních důvodů, a…