Vsetín: Most u Křivačkárny projde rekonstrukcí

30.11.2019 7:35

Most U Křivačkárny bude začátkem prosince kvůli jeho havarijnímu stavu na několik týdnů uzavřen. Během této doby projde rekonstrukcí, při níž dojde k opravě pilířů a následně k osazení nové ocelové konstrukce.

Vsetín: Most u Křivačkárny projde rekonstrukcí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Mostní prohlídky ukázaly, že most je v havarijním stavu a dlouhodobě by neunesl zátěž. Proto projde rekonstrukcí, která bude trvat přibližně měsíc a vyžádá si jeho uzavření. Předpokládané náklady jsou 850 tisíc korun,“ vysvětlil starosta Vsetína Jiří Růžička.

Přípravné práce opravy začnou 2. prosince. Realizátor, firma TM Stav, chce mít hotovo, pokud nebudou bránit klimatické podmínky, do konce letošního roku.

Do provozoven firem Dřevotrust, a. s. a PARTR, spol s. r. o. a jiných společností, které zde provozují činnost, mohou řidiči dojet kolem zimního stadionu Na Lapači a sportovní haly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…