Vsetín: Most u Křivačkárny projde rekonstrukcí

30.11.2019 7:35

Most U Křivačkárny bude začátkem prosince kvůli jeho havarijnímu stavu na několik týdnů uzavřen. Během této doby projde rekonstrukcí, při níž dojde k opravě pilířů a následně k osazení nové ocelové konstrukce.

Vsetín: Most u Křivačkárny projde rekonstrukcí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Mostní prohlídky ukázaly, že most je v havarijním stavu a dlouhodobě by neunesl zátěž. Proto projde rekonstrukcí, která bude trvat přibližně měsíc a vyžádá si jeho uzavření. Předpokládané náklady jsou 850 tisíc korun,“ vysvětlil starosta Vsetína Jiří Růžička.

Přípravné práce opravy začnou 2. prosince. Realizátor, firma TM Stav, chce mít hotovo, pokud nebudou bránit klimatické podmínky, do konce letošního roku.

Do provozoven firem Dřevotrust, a. s. a PARTR, spol s. r. o. a jiných společností, které zde provozují činnost, mohou řidiči dojet kolem zimního stadionu Na Lapači a sportovní haly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…