Vsetínskou sportovní nově povede Kousal

01.02.2017 15:11

Nový pohled na sportovní aktivity na Vsetíně a využití městských sportovišť si vedení města slibuje od Ivo Kousala, který je od 1. února novým jednatelem Vsetínské sportovní s.r.o. Ten střídá Pavlu Stachovou, která jako jednatelka, ale i ředitelka vedla Vsetínskou sportovní téměř osm let.

Vsetínskou sportovní nově povede Kousal
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Hlavním cílem společnosti je zabezpečit provoz a správu městských sportovišť, zimního stadionu Na Lapači, víceúčelové sportovní haly Na Lapači, fotbalového areálu na Tyršově ulici, Skate Parku Na Lapači, Městských lázní ve Vsetíně a také areálu koupaliště U Průmyslovky. Pavla Stachová stála v čele Vsetínské sportovní od jejího založení v roce 2009.  

Koncem loňského roku se však starosta Jiří Čunek rozhodl pro změnu. „Od změny na pozici jednatele Vsetínské sportovní si slibujeme nové nápady, nový způsob komunikace se sportovními kluby a obohacení o více sportovních příležitostí pro občany našeho města,“ přiblížil záměr starosta Jiří Čunek a dodal: „S paní jednatelkou jsme se dohodli na odchodu a velmi jí děkujeme za její práci.“ Na lednové Radě města Vsetína pak radní jmenovali novým jednatelem Ivo Kousala, který se od 1. února ujme své funkce.

Ivo Kousal přichází z pozice zástupce ředitele a vychovatele dětského domova. Má zkušenosti s řízením společnosti, vedením kolektivu a produkčním zajištěním sportovních akcí.

„Vážím si vložené důvěry, která je pro mě velmi zavazující. Určitě budeme pokračovat v osvědčených akcích, jako jsou školy bruslení nebo sportovní akce pro mateřinky. Jako pravidelný návštěvník všech vsetínských sportovišť, znám pohled z druhé strany, ze strany zákazníka. Proto se budu snažit nabídku služeb zatraktivnit a přiblížit více lidem. Vsetíňanům chceme také nabídnout nové akce, které se začlení do společenského dění na Vsetíně,“ představil své plány nově jmenovaný jednatel Ivo Kousal.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Unimo buňky do Těšnovic dodá firma ze Slovenska

16:14 Kroměříž: Unimo buňky do Těšnovic dodá firma ze Slovenska

Vítězné projekty loňského úvodního ročníku participativního rozpočtu nazvaného Vaše Kroměříž se blíž…