Vsetínští sportovci se seznámili s možnou podobou Sportovního areálu na Ohradě

22.09.2017 11:30

Zástupcům vsetínských sportovních oddílů představil ve středu 20. září na vsetínské radnici starosta Jiří Růžička možnou podobu Sportovního areálu na Ohradě. V následujících letech by tak na bývalém fotbalovém stadionu mohl vyrůst nový atletický ovál, který Vsetínu opravdu schází, ale i dvě fotbalová hřiště, střelnice pro biatlon, venkovní hřiště pro házenou, basketbal či víceúčelová sportovní hala a další.

Vsetínští sportovci se seznámili s možnou podobou Sportovního areálu na Ohradě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Zástupce sportovních klubů jsme seznámili s možným rozmístěním jednotlivých sportů a sportovišť, a zároveň měli i možnost říci nám své návrhy na doplnění, za které jsme rádi, protože chceme, aby na Ohradě vyrostlo pro naše sportovce moderní a multifunkční sportoviště,“ sdělil starosta Jiří Růžička s tím, že mezi návrhy na doplnění se objevila třeba venkovní trampolína, vybudování parkurových překážek, propojení s cyklostezkou Bečva pro inline bruslaře, ale také třeba vhodně zvolené osvětlení v areálu nebo komfortní přístup na sportoviště z více stran. „Všemi návrhy se budeme zabývat a dál řešit jejich možnou realizaci, aby Sportovní areál na Ohradě mohlo využít co nejvíce sportovních klubů, a také veřejnosti,“ doplnil starosta Růžička. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…