Vyškov: Hřiště vyrostou v dalších deseti městech, hlasování startuje

31.01.2019 19:02

Společnost Lidl letos postaví dalších deset Rákosníčkových hřišť, čímž završí projekt trvající osm let. O tom, která města se mohou na hřiště v hodnotě 1,5 milionu korun těšit, rozhodne veřejnost v hlasování, které bude probíhat od 1. do 28. února 2019. V Jihomoravském kraji je mezi zařazenými městy také Vyškov.

Vyškov: Hřiště vyrostou v dalších deseti městech, hlasování startuje
Foto: Vyškov
Popisek: Vyškov

Společnost ke stávajícím devadesáti letos přidá dalších deset hřišť a tím zakulatí jejich počet na sto. Rozhodují hlasy v dané kategorii. Hlasování probíhá na webových stránkách projektu (ZDE) a na Facebooku Lidl Česká republika (ZDE) od 1. do 28. února. Každý hlasující může denně poslat dva hlasy. Na webových stránkách projektu bude možné sledovat průběžné výsledky hlasování.

K aktivnímu hraní mohou děti využít velkou prolézačku, pískoviště, šikmou horolezeckou stěnu, lanovou překážku, kolotoč nebo různé druhy houpaček. Klidovou zónu doplňuje klasický dětský domeček. Celé hřiště je oplocené a poskytuje dostatek laviček a zpevněnou plochu pro kočárky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Nefunkční čerpalo vytáhli ze studny na Mírovém náměstí hasiči

7:17 Litoměřice: Nefunkční čerpalo vytáhli ze studny na Mírovém náměstí hasiči

Profesionální hasiči z litoměřické stanice a pracovníci technických služeb města vytáhli nefunkční č…