Vysoké Mýto: Rozsvícení vánočního stromu na náměstí

27.11.2021 11:47 | Tisková zpráva

Vážení spoluobčané, zahájení adventní doby máme už tradičně spojené se slavnostním rozsvěcením vánočního stromu a s Adventním kujebáckým jarmarkem a doprovodným hudebním programem.

Vysoké Mýto: Rozsvícení vánočního stromu na náměstí
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Vysoké Mýto má údajně největší čtvercové náměstí v Česku

Předznamenává, že se blíží nejkrásnější svátky Vánoce. S ohledem na nepříznivý vývoj současné epidemie a na aktuální vládní opatření se nic z toho neuskuteční, protože zdraví nás všech je nyní to nejdůležitější.

Na sklonku minulého roku jsme si všichni přáli, aby nám ten nový přinesl lepší časy. Věřili jsme, že epidemie přejde, a těšili se na návrat našeho života do normálních kolejí. Nestalo se tak. Přesto neztrácejme naději, protože jedině ta dává našemu životu smysl. Mějme, prosím, trpělivost a buďme i nadále zodpovědní a jeden k druhému vzájemně ohleduplní, abychom se ze současné epidemie co nejdříve dostali.

Přeji Vám pokojné prožití adventního času a radostné Vánoce. Prožijte je hlavně ve zdraví, které plnou měrou přeji Vám i všem Vašim blízkým.

František Jiraský, starosta

Rozsvícení vánočního stromu na vysokomýtském náměstí ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…