Vysoké Mýto: Zpravodaj zvítězil v národní soutěži

25.07.2021 18:41

Vysokomýtský zpravodaj je nejlepším zpravodajem obcí a měst v národní soutěži TURISTPROPAG, rozhodla odborná porota.

Vysoké Mýto: Zpravodaj zvítězil v národní soutěži
Foto: mesto.vysoke-myto.cz
Popisek: Vysoké Mýto

Ocenění za 1. místo převzali místostarosta města Martin Krejza a Dagmar Sabolčiková, ředitelka společnosti VYSOKOMÝTSKÁ KULTURNÍ a šéfredaktorka zpravodaje z rukou Karla Otavy, starosty Lysé nad Labem na galavečeru 20. ročníku výstavy Regiony 2021.

„Z prvního místa máme velkou radost a bereme ho jako významné ocenění práce redakčního týmu i povzbuzení do budoucna. Potvrdilo se tak naše přesvědčení, že Vysokomýtský zpravodaj patří mezi nejlepší. Děkuji všem, kteří se podílejí na jeho tvorbě, a to jak redakci, tak i přispěvovatelům,“ řekl místostarosta Martin Krejza.

„Zlatou medaili jsme v redakci přijali s obrovskou radostí i vděčností. Je pro nás nejen motivací do budoucna, ale také zpětnou vazbou, že naše práce dává smysl. Za redakci Vysokomýtského zpravodaje a společnost VYSOKOMÝTSKÁ KULTURNÍ děkujeme zástupcům města Vysokého Mýta za důvěru, kterou nám jako vydavateli radničního periodika svěřili, a porotcům celostátní soutěže TURISTPROPAG za jejich hlasy,“ řekla Dagmar Sabolčiková.

Národní soutěžní přehlídka TURISTPROPAG 2021 v rámci 20. ročníku výstavy měst, obcí, mikroregionů a informačních center nazvané Regiony 2021 se letos konala již po sedmé a účastnilo se jí 330 projektů v 17 soutěžních kategoriích. Město Vysoké Mýto a VYSOKOMÝTSKÁ KULTURNÍ přihlásily zpravodaj do soutěže letos poprvé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…