Zábřeh: Atleti se dočkali, nový ovál slouží sportovcům

13.10.2019 7:34

Ve středu 25. září proběhlo na zábřežském stadionu slavnostní zahájení provozu atletického areálu. A nová dráha i se sportovními sektory hned vzápětí začala sloužit svému účelu, to když se na ní v rámci atletických závodů utkali žáci zábřežských škol.

Zábřeh: Atleti se dočkali, nový ovál slouží sportovcům
Foto: youtube.com
Popisek: Zábřeh na Moravě

Slavnostního otevření se ujal předseda Sportovních klubů Miloslav Tempír, starosta František John a náměstek hejtmana Olomouckého kraje Jan Zahradníček.

Ve svých projevech především popřáli nastupující sportovní generaci, aby dráhu ráda využívala a dosahovala zde dobrých sportovních úspěchů. Došlo i na poděkování předsedy Atletiky Zábřeh Josefa Ziky Jaroslavu Jaškovi a Miloslavu Tempírovi za dlouhodobé zásluhy o rozvoj atletiky a výstavbu nové atletické dráhy i sektorů na stadionu, který jim za potlesku četných diváků a sportovců poté předal čestné klubové členství. Slavnostní atmosféru doplnili i významní hosté z řad zasloužilých sportovců, trenérů a atletických činovníků Květoslav Vykydal, František Fojt, Pavel Tunka nebo Gita Skoumalová se synem Radkem. Poté už došlo na stříhání pásky, kterého se ujali mladí závodníci.

První závody zábřežských základních i středních škol proběhly v režii Atletiky Zábřeh, moderoval je známý sportovní komentátor Štěpán Škorpil. Absolutním vítězem a držitelem putovního poháru starosty města se stala ZŠ B. Němcové před ZŠ Školská a ZŠ a DDM Krasohled.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

13:37 Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

Začíná historicky první aukce nájemního bydlení v Olomouci. Registrační kolo tohoto výběrového řízen…