Zábřeh: Rekonstrukce kanalizace ve Svébohově omezí autobusovou dopravu

04.06.2020 8:36

Z důvodu pokračující výstavby kanalizace dojde od 1. do 30. června k úplné uzavírce silnice III/31532 v obci Svébohov (v úseku od křižovatky se silnicí 368 ve Svébohově až po začátek Václavova).

Zábřeh: Rekonstrukce kanalizace ve Svébohově omezí autobusovou dopravu
Foto: youtube.com
Popisek: Zábřeh na Moravě

Objížďka bude vedena a vyznačena ze Svébohova přes Rovensko a Zábřeh. Po předmětném úseku, dotčeném úplnou uzavírkou, jsou vedeny linky veřejné linkové dopravy 932274 a 932287, dále je tudy vedena linka zvláštní linkové dopravy 930615.

V tomto úseku dojde k omezení průjezdu zmíněných autobusových linek v pracovní době stavby, to znamená od 7:30 do 17:00 hodin v pracovních dnech. Mimo pracovní dobu stavby a o víkendech bude dotčeným spojům všech výše uvedených linek průjezd umožněn (v pracovních dnech mimo pracovní dobu bude průjezd stavebním úsekem zajištěn přechodným přejezdovým přemostěním příčných překopů).

V pracovních dnech, v době od 7:30 do 17:00 hodin, nebude dotčeným spojům uvedených linek úsekem stavby umožněn průjezd.

Linky 932274 a 932287 veřejné linkové dopravy budou vedeny po obousměrné objízdné trase z autobusové zastávky Svébohov,,obchod do Rovenska, odtud  do Zábřeha. V Zábřeze dále po ul. Sušilova a po místní komunikaci ul. Valová na autobusovou zastávku Zábřeh,,aut.st., kde budou ukončeny, popř. budou vedeny dále po trasách dle platných jízdních řádů.

Na základě požadavku města Zábřeh bude spoj č. 10 linky 932287 během uzavírky přesměrován přes Václavov. V zastávkách bude v následujících časech:
7:19 Svébohov, obchod
7:21 Svébohov, Chaloupky
7:23 Zábřeh, Václavov,kult.dům
7:26 Zábřeh, Růžové údolí
7:30 Zábřeh, rozc.Kouty
7:32 Zábřeh, aut.st.

Zastávky Svébohov, Chaloupky; Zábřeh, Václavov, kulturní dům; Zábřeh, Růžové údolí; Zábřeh, rozcestí Kouty; Zábřeh, Sušilova – škola nebudou těmito linkami obsluhovány bez náhrady.

Linka 930615 zvláštní linkové dopravy bude respektovat oficiální objízdnou trasu. Autobusová zastávka Svébohov, Chaloupky nebude po tuto dobu linkou 930615 obsluhována bez náhrady.

Linka 932287 má platný jízdní řád pouze do 13. června 2020 z důvodu změny jízdních řádů k celostátním změnám od 14. června 2020.

Dále, z důvodu částečného omezení na silnici 31532 ve Václavově, od 01. června 2020 až do 31. října 2020 bude z důvodu provádění stavby „Kanalizace, ČOV a vodovod Václavov“ v průběhu stavebních prací docházet k omezením u autobusové zastávky Zábřeh,Václavov,kult.dům, která bude dle potřeb stavby přemístěna cca o 50 m vpřed ve směru jízdy.

-    omezení stavbou bude od začátku obce po č.p. 85 v intravilánu Václavova (část města Zábřeh)
-    posuvné pracovní místo ve vozovce - délka úseku max. 50 m
-    v křižovatce s místní komunikací bude provoz řízen světelným signalizačním zařízením
-    z důvodu částečné uzavírky dojde k dočasnému přemístění zastávek linkové osobní dopravy

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…