Zábřeh: Většina dopravních uzavírek v září končí

12.09.2020 15:55

Několik ulic v Zábřeze se letos dočká zlepšení vzhledu i technického stavu. I nadále probíhají nebo jsou plánovány dopravní uzavírky či omezení v režii města, ale v řadě případů také správců sítí či Olomouckého kraje.

Zábřeh: Většina dopravních uzavírek v září končí
Foto: youtube.com
Popisek: Zábřeh na Moravě

Leštinská ulice: Do 30. září dochází z důvodu rekonstrukce komunikace Ústí nad Orlicí – Zábřeh – Leština k dopravním uzavírkám. Současně s touto stavbou je budována splašková kanalizace obce Leština. Od 31. srpna do 13. září probíhá úplná uzavírka od Růžového údolí po Zábřeh, silnice II/315 v Leštině a ulice Leštinské před kruhovým objezdem (mimo vozidel stavby) – příjezd ke Kauflandu a obchodnímu centru není možný z ul. Leštinská, neboť je úsek stavbou. Ke Kaflandu lze odbočit z ul. Olomoucká z obou směrů, tedy od nádraží i od Benziny, a k obchodnímu centru lze najet ve směru od PENNY marketu na ul. ČSA doprava (od Lidlu je odbočení doleva zakázané). Od 14. do 30. září: úplná uzavírka od Růžového údolí po Zábřeh a silnice II/315 v Leštině (mimo dopravní obsluhy, BUS a vozidel stavby).

Ulice Severovýchod: Od 7. července do 31. října probíhá úplná uzavírka provozu před domy Severovýchod 639/46 až 71/53 s objížďkou po ulicích Severovýchod a Mánesova.

Havlíčkova ulice: Práce na inženýrských sítích do konce září omezují dopravu v částech ulice Havlíčkova.

V Hliníku: Od 14. září do 25. září 2020 dojde k úplné uzavírce provozu v ul. V Hliníku. Konkrétně v úseku cca 60m od křižovatky s  ul. Dvořákova. Důvodem uzavírky je rekonstrukce včetně položení obrubníků a nového povrchu.

Olomoucká ulice: Do konce října probíhá z důvodu budování nového záchytného parkoviště částečná uzavírka provozu na Olomoucké ulici. Od 26. října do 2. listopadu, tedy po dobu jednoho týdne, bude Olomoucká ulice v délce přibližně 200 metrů úplně uzavřena dopravě. Objížďka bude vedena po silnici I/44 přes Leštinskou ulici na ulici Československé armády a zpět.

Ulice Sokolská a Boženy Němcové: Přibližně do poloviny října je částečně omezen provoz na ulicích Sokolská a Boženy Němcové, kde probíhá rekonstrukce nebo budování kanalizace, plynu, finální budování chodníků i komunikace.

Nemilská ulice: Práce na kabelových rozvodech NN probíhají do konce září. Z tohoto důvodu budou na ulici dopravní omezení.

Ulice Malá strana: Do září probíhá celková rekonstrukce ulice Malá strana. Součástí stavby je také vybudování opěrné zdi k podchycení svahu.

Václavov: Od 23. července do 15. prosince dojde kvůli výstavbě kanalizace k částečným dopravním uzavírkám ve Václavově.

Frekventovaná silnice vedoucí Bludovem směrem na Hradec Králové se od poloviny srpna začala opravovat. Za dva měsíce bude dokončena oprava obchvatu Postřelmova, na který bezprostředně naváže obchvat Bludova a zároveň dojde k rekonstrukci bludovského průtahu v délce zhruba 1,5 kilometru. Dopravní omezení v Bludově mají trvat do 4. října.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…