Žatec: Na koupališti se začíná stavět nový bazén

18.05.2021 9:15

Nový bazén, který bude sloužit hlavně dětem ve věku od 5 do 8 let, se začíná stavět na městském koupališti. Významná investice, která rozšíří nabídku koupaliště, bude stát město zhruba 19 milionů.

Žatec: Na koupališti se začíná stavět nový bazén
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

Stavbu provádí společnost Centroprojekt Group, která vyhrála výběrové řízení. „Společnost v rámci zakázky zajišťovala i projektovou dokumentaci a s tím spojenou inženýrskou činnost.

Anketa

Mělo by dětem být dovoleno sundat ve škole roušky?

94%
3%
3%
hlasovalo: 7073 lidí

Práce už začaly a stavba by měla skončit do poloviny prázdnin,“ uvedla vedoucí Odboru rozvoje města Kateřina Mazánková.

Na koupališti bude stavba nového bazénu letos jedinou změnou. Provozní doba i vstupné zůstanou stejné jako v minulých letech. Právě kvůli novému bazénu ale může dojít k omezení provozu dětského minibazénu, protože prostor stavby začíná hned u něj. „Přizpůsobíme vše tak, aby byla zajištěna maximální bezpečnost návštěvníků,“ ujistil jednatel Technické správy města Andrej Grežo.

Technická správa bude podle aktuální epidemiologické situace upravovat také provoz na koupališti. V současné době se totiž nedá říci nejen to, kdy kvůli počasí začne sezóna, ale ani to, jaká budou omezení. „Nastavíme takové podmínky, jaké bude vyžadovat epidemiologická situace. Dopředu ale těžko odhadovat, co to bude obnášet,“ vysvětlil A. Grežo, že chod koupaliště bude muset odpovídat aktuální situaci.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín zajistí svým obyvatelům výhodnou dodávku tepla až do roku 2040

22:10 Bohumín zajistí svým obyvatelům výhodnou dodávku tepla až do roku 2040

Už jen necelý rok zbývá podle vedení společnosti ČEZ Teplárenská do ukončení výroby energií z uhlí v…