Závěr roku bude na Vsetíně patřit rodinnému Silvestru

28.12.2017 10:04

Poslední den v roce, 31. prosince, se bude již tradičně konat před radnicí rodinný SILVESTR 2017. V letošním roce je začátek oslav konce roku naplánován od 18 hodin, kdy se před domem kultury rozezní hudba. Pro rodiny s dětmi bude od 18.20 hodin připraven zábavný program, který v 19 hodin zakončí ohňostroj.

Závěr roku bude na Vsetíně patřit rodinnému Silvestru
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Stejně jako v loňském roce, tak i letos připravujeme jednu velkou oslavu příchodu nového roku, aby si ohňostroj se svými rodiči mohly užít i děti. Všichni se tak můžeme společně setkat před radnicí a popřát si vše dobré v roce 2018,“ uvedl starosta Jiří Růžička a dodal: „Velké poděkování patří vedení společnosti Austin Detonator za finanční podporu ohňostroje.“ Samotnému ohňostroji bude předcházet od 18.20 hodin program pro děti i dospělé, letos s vystoupením interaktivního představení brněnského Divadla Kejkle. „Těšit se můžete na putování a vyprávění dvou pastýřů, ale dojde i na papírovou koulovačku,“ prozrazuje Klára Blažková z domu kultury s tím, že po představení bude následovat premiérové provedení nové ohňové show. K vidění budou taneční prvky s ohnivými Hula Hoop, Dragon Staff , ale také ohnivý deštník, vějíře, žongléři a mnoho dalšího.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…