Zlín: Cyklistické závody uzavřou silnici mezi Zlínem a Kudlovem, omezí i MHD

16.09.2020 18:55

Pořádání cyklistických závodů bude v sobotu 19. a v neděli 20. září 2020 důvodem uzavření Hradské ulice ve Zlíně. Autobusy MHD linky 32 budou proto jezdit na Kudlov po objízdné trase kolem Lesního hřbitova. Bude zde platit výlukový jízdní řád.

Zlín: Cyklistické závody uzavřou silnici mezi Zlínem a Kudlovem, omezí i MHD
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Úplnou uzavírkou Hradské ulice mezi centrem Zlína a městskou částí Kudlov v sobotu 19. září (od 10 do 18 hodin) a v neděli 20. září (od 8 do 15 hodin) z důvodu pořádání cyklistických závodů bude přerušena trasa autobusové linky MHD č. 32. Dopravní společnost Zlín – Otrokovice proto připravila na této lince výlukový provoz.

Po oba víkendové dny budou v čase uzavírky jezdit na lince mezi Mladcovou a Kudlovem podle výlukového jízdního řádu autobusy s označením 32X. Na Kudlov i zpátky budou jezdit po Březnické ulici a kolem Lesního hřbitova.

Autobusy linky 32X ve směru na Kudlov zastaví ve Zlíně na zastávce Školní, potom projedou bez zastavování ulicemi Osvoboditelů, tř. T. Bati, Březnická, Filmová, Vrchy a Zelená do oblasti Kudlova. Zde budou zastavovat postupně na zastávkách Kudlov-tiskárna, -U Pomníku padlých, -Výhledy, -Střed, -Výhledy, -U Pomníku padlých, -točna. Obdobně i v opačném směru, kdy první zastávkou v centru Zlína bude Náměstí Míru. Zastávky Hradská a Kudlov-dolní konec budou během výlukového opatření zrušeny.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

22:28 Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

Jako každý rok ocenil Zlínský kraj pracovníky ve školství. Mezi patnácti oceněnými z celého kraje by…