Zlín: Filmové léto přilákalo stovky diváků, promítat zdarma se bude až do září

16.06.2018 16:57

S velkým zájmem se setkalo první veřejné promítání v rámci Zlínského filmového léta, které se uskutečnilo na fotbalovém hřišti v Malenovicích. Diváci měli možnost zhlédnout letošní české filmové novinky Tátova Volha a Pepa.

Zlín: Filmové léto přilákalo stovky diváků, promítat zdarma se bude až do září
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Při prvním víkendu si do letního kina našlo cestu více než 700, věříme, že spokojených, diváků. Lidé obsadili všechny lavičky a sedělo se i na dekách na trávníku,“ popsala Eva Manišová, vedoucí oddělení cestovního ruchu a informací zlínského magistrátu.

Další filmová představení budou hostit Příluky, Park Komenského, Centrální park Jižní Svahy a zlínský zámek. Bezplatné letní kino bude promítat až do září především o víkendech.

„Loni jsme s tímto projektem začínali a ohlasy byly výborné, každé představení si našlo vždy alespoň několik stovek diváku a věřím, že tomu bude tak i letos. Občerstvení bude zajištěno, ale můžete si vzít i vlastní věci na piknik. Hlavně nezapomeňte na deky a pohodovou náladu,“ zve i na další letní filmová představení primátor Miroslav Adámek. Na dalších promítáních čeká na návštěvníky i malé překvapení, které má spojitost s letošním výročím vzniku republiky. Pořadatelem Zlínského filmového léta je město Zlín. Vstup je zdarma.

Program naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.