Zlín: Finance města, městská zeleň, životní prostředí - Ptejte se radního Bedřicha Landsfelda

11.01.2013 17:07

Od 8. hodiny v pondělí 14. ledna do 15. hodiny ve středu 16. ledna mohou zájemci adresovat na webu města své dotazy a připomínky náměstkovi primátora Bedřichu Landsfeldovi.

Zlín: Finance města, městská zeleň, životní prostředí - Ptejte se radního Bedřicha Landsfelda
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Chcete být informováni o práci zlínských radních? Zajímají Vás jejich vize, plány či aktuálně připravované projekty, jež spadají do jejich pracovní kompetence? Jaké mají názory na problémy, které Vás ve Zlíně trápí a jak je hodlají řešit?

Klikněte na ikonu Ptejte se radního, umístěnou v levé části hlavní stránky webu statutárního města Zlína a do připraveného formuláře napište svůj dotaz. Všechny zodpovězené příspěvky budou zveřejněny v pátek 18. ledna v 10 hodin.

Dotazovaní radní si vyhrazují právo neodpovídat na témata, která nespadají do jejich kompetencí, a na ty z dotazů, jež budou odporovat nepsaným pravidlům slušné mezilidské komunikace.

Do kompetence radního Bedřicha Landsfelda spadá oblast ekonomiky, především rozpočet města a finanční, ekonomické a investiční plánování. Náměstek primátora rovněž zodpovídá za oblasti městské zeleně a životního prostředí a v neposlední řadě spravuje agendu majetkové účasti města v Zoo Zlín-Lešná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

7:37 Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

Třetí ročník zábavné akce pro celou rodinu, kterou uspořádalo statutární město Ústí nad Labem, přilá…