Zlín: Konec uzavírky ve Štípě, MHD se vrací do Zámecké ulice

12.11.2018 13:01

Po osmiměsíční uzavírce Zámecké ulice ve Zlíně-Štípě zde bude na rekonstruované vozovce obnoven v sobotu 17. listopadu normální provoz MHD. K tomuto datu dojde současně i k několika změnám v jízdních řádech některých dalších linek v celé síti MHD ve Zlíně i Otrokovicích.

Zlín: Konec uzavírky ve Štípě, MHD se vrací do Zámecké ulice
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Podle sdělení zhotovitele silniční rekonstrukce Zámecké ulice ve Zlíně-Štípě zde bude od soboty 17. listopadu opět umožněn normální provoz MHD. Na autobusových linkách 34, 35 a 36 tedy bude 16. 11. ukončena současná výluková doprava a autobusy budou od soboty jezdit po svých pravidelných trasách.

„Návrat normálního provozu na linkách do Kostelce, Štípy a Velíkové znamená nové jízdní řády v této části města. Reagujeme však ke stejnému datu i na některé podněty cestujících, takže dojde k dílčím změnám a drobným časovým posunům i u některých dalších linek v celém Zlíně i Otrokovicích. Doporučujeme proto cestujícím, aby věnovali pozornost jízdním řádům na zastávkách, případně na internetových stránkách. Budou připraveny pro stažení i aktualizované datové soubory off-line jízdních řádů pro mobilní telefony,“ uvedl vedoucí dopravního úseku Pavel Nosálek.

Kompletní přehled změn ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…