Zlín: Lednová výzva Do práce na kole se blíží

13.12.2022 9:18 | Tisková zpráva

Výzva v délce jednoho týdne se bude konat 23. – 29. ledna 2023. Lednová výzva Do práce na kole, koloběžce, pěšky, nebo poklusem, ale i v kombinaci s MHD je zaměřena na jednotlivce, kteří si oblíbili celoroční dopravování do práce „na vlastní pohon”. Vyznávají rčení, že neexistuje špatné počasí, jen špatně zvolené oblečení.

Zlín: Lednová výzva Do práce na kole se blíží
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Registrace do Lednové výzvy  je otevřená od 12. prosince 2022 ZDE.

Ze všech účastníků výzvy, kteří splní  procento pravidelnosti nad 66% vylosuje hlavní organizátor  Auto*Mat z.s., Praha deset výherců, kteří získají startovné zdarma pro celý tým do květnové výzvy Do práce na kole, koloběžce, pěšky, nebo poklusem 2023 (DPNK 2023).

Od 1. února 2023  začne přihlašování i do květnové celorepublikové motivační akce DPNK  2023. Po celý květen 2023 se pak můžete hecovat se spolupracovníky a v týmech nebo i jako jednotlivci se zapojit do soutěže o zajímavé ceny a zúčastňovat se různých akcí na triko zdarma (káva, zmrzlina, snídaně atd.). Hlavně však pomůžete svému městu. Snižovat emise, ale také mapovat stav a kvalitu chodecké a cyklistické infrastruktury.

Vyhlašování výsledků a předávání odměn DPNK 2023 za Zlín, Otrokovice a okolí bude začátkem června v Otrokovicích. Ke koupi startovného  inspirujte i svého zaměstnavatele a zajistěte tak sobě i kolegům smysluplný dárek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Domažlice: Nově odhalený pamětní kámen připomíná 20. výročí vstupu do Evropské unie

16:29 Domažlice: Nově odhalený pamětní kámen připomíná 20. výročí vstupu do Evropské unie

Dvě ruce, které se vzájemně spojují, jsou dominantou na pamětním kamenu s pamětní deskou, které upom…