Zlín: Město chce dokončit rekonstrukci podchodu a oživit jeho vzhled

18.06.2020 8:35

Město Zlín znovu obnovilo jednání s majiteli zanedbaných prodejen v podchodu na náměstí Práce. Jejich výkup by umožnil sjednotit vzhled podchodu do jednotného vizuálního stylu.

Zlín: Město chce dokončit rekonstrukci podchodu a oživit jeho vzhled
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Tato jednání probíhala i v roce 2014, leč neúspěšně. Cíl obnoveného jednání je stejný – dokončení celkové rekonstrukce prostoru podchodu.

„Aktuální situace je taková, že se nám již podařilo jednu prodejnu vykoupit. Koupě druhé prodejny byla schválena zastupitelstvem a jsme před podpisem kupní smlouvy. Výkup třetího stánku již máme rozjednaný. Vedeme jednání i se zbývajícími majiteli stánků, pokud se dohodneme, rádi bychom vykoupili všechny stánkové sestavy v podchodu a dokončili již před lety započatou rekonstrukci. Zároveň chceme uspořádat ve spolupráci s Univerzitou Tomáše Bati designerskou soutěž na výtvarné řešení betonové stěny naproti prodejnám a celkové jeho oživení. Myslím, že by to veřejnost uvítala a s tímto řešením souhlasí i architekt,“ uvedl aktuální stav jednání náměstek primátora pro majetek a rozvojové plochy Pavel Brada.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

16:31 České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

V pořadí už jedenáctý extraligový titul získali volejbalisté Českých Budějovic, když ve čtvrtém finá…