Zlín: Město má malovaný kalendář

07.12.2016 7:31

Statutární město Zlín vydalo stolní kalendář s názvem Malovaný Zlín 2017. Kalendář je čtrnáctidenní a jeho stránky zdobí reprodukce malířských děl s námětem našeho města.

Zlín: Město má malovaný kalendář
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Podobu městského stolního kalendáře pro rok 2017 jsme pojali netradičně. O spolupráci jsme požádali malíře, které v jejich tvorbě inspiruje Zlín. Krásné obrazy Zlína jsme s jejich svolením využili pro kalendář. Věříme, že oblíbený městský kalendář i letos zaujme, a poslouží třeba jako zajímavý vánoční dárek pro přátele,“ uvedla vedoucí Oddělení cestovního ruchu a informací Magistrátu města Zlína Eva Manišová.

Stolní kalendář Malovaný Zlín 2017 si mohou zájemci zakoupit v Městském informačním a turistickém středisku na radnici za cenu 59 korun. Středisko nabízí ke koupi i další předvánoční novinky – hrnečky k vánočnímu jarmarku, knihy Hermína Týrlová, Geniální podnikatel Tomáš Baťa nebo druhý díl knihy Letadlem a lodí světem s Janem A. Baťou za světovým obchodem, který právě obohatil knižní trh.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

7:04 Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

Sochaři začali ve středu pracovat na prvních dvou obřích pískových sochách. Ráno nákladní auto přive…