Zlín: Město nabízí 28 volných bytů

13.02.2017 12:13

Bezmála tři desítky volných bytů nabízí aktuálně do pronájmu Statutární město Zlín. Zájemci zaregistrovaní v evidenci žadatelů o městský byt si budou moci byty prohlédnout na vlastní oči. Termíny prohlídek budou zveřejněny na úřední desce. Jedná se nejčastěji o byty v ulicích Středová, Okružní, Vodní a Obeciny.

Zlín: Město nabízí 28 volných bytů
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Nejčastěji jde o byty 1 + kk o velikosti od cca 30 do 36 metrů čtverečních. V nabídce se však najdou i byty o dispozici 2 + kk a i jeden 3+1,“ přiblížila Lenka Kovářiková z Odboru ekonomiky a majetku zlínského magistrátu.

Výše nájemného za metr čtvereční se nachází v rozmezí od šedesáti pěti až do téměř osmdesáti korun. Bližší informace najdete na úřední desce na webu města Zlína případně na Odboru ekonomiky a majetku zlínského magistrátu, konkrétně v oddělení správy domů, které sídlí v ulici Zarámí. Nabídka bytů bude zveřejněna do konce března.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…