Zlín: Primátor města přinesl dárek Oliverovi

02.01.2020 20:33

Prvním letošním zlínským miminkem narozeným v Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně je chlapeček Oliver Žák. Přišel na svět 1. ledna ve 4 hodiny a 29 minut s váhou 3300 gramů. S dárkem pro prvního občánka Zlína Olivera a kyticí pro jeho maminku Pavlu zavítal dnes do porodnice primátor města Jiří Korec.

Zlín: Primátor města přinesl dárek Oliverovi
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Návštěva a obdarování prvních občánků města Zlína je milou tradicí, proto jsem se rád zhostil tohoto úkolu a novorozeného Olivera a jeho maminku v porodnici navštívil. Náš první občánek roku 2020 dostal do začátku života finanční dar od města v hodnotě pěti tisíc korun, plyšového slona a hračky. Novopečenou maminku potěšila kytice růží a gerber,“ sdělil Jiří Korec.

Jak prozradila maminka malého chlapečka, porod proběhl velmi rychle a bez komplikací. O novoroční překvapení se Oliver rodičům nepostaral, protože se narodil přesně v plánovaném termínu. Miminko je prvním přírůstkem do mladé rodiny.

První dítě roku 2020 ve Zlínském kraji se narodilo už 11 minut po silvestrovské půlnoci ve stejné porodnici. Je jím chlapeček Jakub z Valašských Klobouk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…