Zlín: Také letos městská policie rozšířila služby v příměstských částech

02.05.2018 14:30

„Již od dubna zajíždíme v určené dny s naší mobilní služebnou do okrajových částí Zlína, kde sice strážníci provádějí hlídkovou činnost v průběhu celého roku, ale není zde trvalé místo, kde by mohli být tamním obyvatelům pravidelně k dispozici pro řešení jejich záležitostí,“ uvedl ředitel MP Zlín, Milan Kladníček.

Zlín: Také letos městská policie rozšířila služby v příměstských částech
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Jak již název napovídá, mobilní služebna je v podstatě víceúčelová dodávka se skříňovou nástavbou a po dobu přistavení v konkrétní lokalitě zde bude přítomen vždy nejméně jeden strážník, v jehož územní působnosti se oblast nachází. „Z dosavadních zkušeností víme, že občané se tak na nás obrací nejen ve věcech týkajících se svého bydliště a okolí, ale také v záležitostech, s nimiž by dříve museli na spádovou okrskovou služebnu nebo do budovy ředitelství,“ zhodnotil loňský rok, kdy byla mobilní služebna v terénu vůbec poprvé, ředitel Kladníček.

Kdy a kde tedy bude mobilní služebna městské policie přistavena?

Každé první pondělí v měsíci bude v době od 13 do 17 hodin přítomna na Velíkové a každé druhé pondělí v měsíci na Mladcové.
V Loukách zastihnete strážníky každé první úterý v měsíci a každou druhou středu v měsíci budou zajíždět do Lhotky-Chlumu.
První čtvrtek v měsíci bude mobilní služebna umístěna v Jaroslavicích, druhý čtvrtek v měsíci na Klečůvce, třetí čtvrtek připadá na Lužkovice a konečně čtvrtý na Salaš.

O plánované přítomnosti strážníků v příměstských částech se lze také informovat v kancelářích místních částí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Vítězové okresních olympiád se setkali na radnici

10:28 Jablonec nad Nisou: Vítězové okresních olympiád se setkali na radnici

Jablonecká náměstkyně primátora pro oblast humanitní přivítala v obřadní síni vítěze okresních kol v…